OVO SAMO U BOSNI IMA: Navijači gađali golmana bakljom, on dobio žuti karton (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2023, 10:26

OVO SAMO U BOSNI IMA: Navijači gađali golmana bakljom, on dobio žuti karton (FOTO)

Nesvakidašnja situacija.

Fudbaleri Borca savladali su u Banja Luci ekipu Širokog Brijega (1:0), u okviru nacionalnog prvenstva Bosne i Hercegovine, a susret je obeležila nestvarna scena.

U centru pažnje bio je sudija Mirza Kazlagić. Sporna situacija dogodila se u 80. minutu kada su navijači Borca bacili baklju na golmana gostiju Renata Josipovića.

🚨🚨🚨 Najvatreniji navijači @FKBoracBL (Lešinari) gađali su bakljom golmana #ŠirokiBrijeg Renata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Josipovića, koji je u posljednji čas uspio izbjeći baklju.

Nakon što je otišao sa gola kako bi skrenuo pažnju sudiji Mirzi Kazlagiću, isti mu je pokazao žuti karton! 😮😮 #BIH pic.twitter.com/GJeipGfkIo

— Igraj Lopte (@igrajlopte) February 24, 2023

Golman gostiju se sklonio sa svog mesta kako ne bi ispred gola dočekao i novu baklju. Zbog toga je verovali ili ne dobio žuti karton.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.