OVO NISTE ZNALI: Sin pokojnog Danila Lazovića je poznata ličnost, a njegova supruga TAKOĐE ZVEZDA! Jedna tetovaža lomi srca... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 18:52

OVO NISTE ZNALI: Sin pokojnog Danila Lazovića je poznata ličnost, a njegova supruga TAKOĐE ZVEZDA! Jedna tetovaža lomi srca... (FOTO)

Posvećeno je ocu.

Legenda našeg glumišta Danilo Lazović, koji nas je zauvek napustio 2006, u 54. godini, ostavio je iza sebe četvoro dece, dve ćerke i dva sina. Dok su troje od njih odlučili da svoje živote grade daleko od očiju javnosti i medija, sin Vuk je zbog svoje više nego uspešne sportske karijere vrlo često u žiži interesovanja.

Ponikao je u Partizanu, a u međuvremenu je izgradio uspešnu internacionalnu karijeru.

Trenutno je u Kuvajtu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ipak, ono što je posebno interesantno za njega da je on jedan od sportista koji su i pored toga što su rođeni u Srbiji, odlučili da nastupaju za reprezentaciju Crne Gore.

Kada je doneo tu odluku, naišao je na veliki broj osuda ali to ga nikada nije pokolebalo.

Svoju životnu sreću, naslednik legendardnog glumca pronašao je pre decenije pored rukometašice iz Slovenije, Barbare Varlec, sa kojom je dobio sina Luku.

Koliko je ponosan na to ko mu je otac i koliko je svestan težine koje njegovo ime i sve ono što je za života uradio nosi, jasno pokazuje činjenica da Vuk na ramenu ima istetoviran lik pokojnog Danila i da neretko ističe da sve što radi u životu, radi tako da nikada ne obruka ime oca.

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

BONUS GALERIJA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.