OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Piksi URADIO nešto što nije nijedan njegov prethodnik na klupi Orlova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 19:08

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Piksi URADIO nešto što nije nijedan njegov prethodnik na klupi Orlova!

Legendarni as promovisan na selektorskoj klupi Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije je u petak i zvanično dobila novog selektora. Dragan Stojković Piksi nasledio je Ljubišu Tumbakovića na klupi Orlova, a odmah po preuzimanju funkcije, legendarna "desetka" našeg nacionalnog tima saopštio je i preliminarni spisak igrača, na kom je bilo nekih ozbiljnih rezova i iznenađenja, uz podmlađivanje reprezentacije koja u proseku ima 23,8 godina.

Piksi je podmladio i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stručni štab, gde je mnogo mlađih trenera, a očigledno je da kao selektor želi da bude pristupačniji javnosti, pa je odlučio i da otvori profil na najpopularnijoj društvenoj mreži - Instagramu.

A post shared by Dragan Stojkovic (@draganstojkovicpixy)

Zanimljivo da je Piksi pored svog imena i prezimena ostavio i nadimak, ali na engleskom "Pixy".

Razlog za tako nešto verovatno je ili zbog stranaca, ili zato što je već bio zauzeto ime Dragan Stojkovic, kao i profili koji se zove Dragan Stojković Piksi, jer već ima mnogo takvih profila sa takvim imenom, prezimenom i nadimkom, jer je Piksi postao univerzalan nadimak za sve u Srbiji koji se zovu Dragan Stojković, a ima prilično mnogo takvih.

Piksijeve prve objave bile su montaža koju je napravio FSS kada je on promovisan za novog selektora, da bi pošto je i Fudbalski savez Srbije objavio na svom profilu i profil novog selektora, počeli da dolaze i pratioci, pa bi uskoro Piksi mogao da prođe i 2.000 pratilaca.

Večeras (20.00) u Pireju Olimpijakos čeka Zvezdu, a i jedan i drugi klub ne stoje dobro na tabeli Evrolige i želeće verovatno što pre da zaborave ovu sezonu. Kvota na keca je 1,45, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Zvezda.

Već ima i prve objave, ali i "storije", gde je objavio spisak reprezentativaca, ali nema sumnje da će naredih dana broj pratilaca samo da se povećava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRBIJA NIJE U FUDBALSKOM VRHU Piksi: Timski duh je najbitnija stvar na kojoj moramo da radimo

Izvor: Kurir, 05.Mar.2021

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković, još jednom je objasno zašto je odlučio da sedne na klupu našeg nacionalnog tima. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.