OVO NIJE BILO U PRENOSU: Pogledajte potez Teodosića koji Grobari neće zaboraviti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 16:08

OVO NIJE BILO U PRENOSU: Pogledajte potez Teodosića koji Grobari neće zaboraviti (VIDEO)

Gospodski, nema šta...

Novi evroligaški večiti derbi doneo je pobedu Crvene zvezde u vatrenoj atmosferu, koja je obišla Evropu i svet, pred 20.143 navijača, što je novi klupski rekord crveno-belih. Kao i uvek, nije prošlo i bez uvreda, gađanja, pa čak je upaljena i jedna baklja zbog čega je spiker upozorio navijače da bi meč mogao da se prekine posle žalbe arbitra. Ali, to je večiti derbi i verovatno ćemo uvek videti to, jednom će to raditi jedni, drugi put drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijači. Ipak, na kraju ovog derbija videli smo i ono što je i suština sporta, fer plej i kolegijalnost.

Tako je trener Zvezde Janis Sferopulos posle meča stao ispred navijača kod tunela u momentu dok je sa parketa izlazio Željko Obradović, na koga navijači Zvezde imaju poseban pik.

Ali, Sferopulos nije bio jedini koji je stao u zaštitu kolege, jer je isto uradio i Miloš Teodosić.

Zvezdin plejmejker je stao ispred tunela i ispratio je sve igrače Partizana sa parketa, ne bi li zaustavio gađanje i na taj način je zaštitio svoje kolege. Prethodno je išao odmah iza Željka Obradovića kako bi i njega ispratio sa parketa.

Malo ko je primetio ovaj potez Teodosića, ali je sve objavljeno u snimku koji je objavio KK Partizan na svom jutjub kanalu, gde je čitava reportaža sa derbija.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo u snimku, od momenta 09:54.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.