OVO MOŽE DA ZNAČI SAMO JEDNO: Opet se oglasio Rolan Garos o Đokoviću i poruci na kameri

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 19:46

OVO MOŽE DA ZNAČI SAMO JEDNO: Opet se oglasio Rolan Garos o Đokoviću i poruci na kameri

Nisu baš razgovetnu poruku poslali, ali otprilike je jasna.

Organizatori Rolan Garosa oglasili su se dan nakon što je Novak Đoković poslao poruku podrške srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Đoković je u prvom kolu pobedio Aleksandra Kovačevića u tri seta posle čega je na objektivu kamere prema tradiciji napisao poruku posle pobede. Ovoga puta je ona imala veći značaj.

- Kosovo je srce Srbije. Stop nasilju - napisao je Đoković.

Odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon toga se pokrenula tema da li će srpski teniser biti kažnjen, a on sam je rekao da ne zna da li će se to desiti.

Ako je suditi prema saopštenju organizatora Otvorenog prvenstva Francuske – to se neće desiti.

- Povremeno, diskusije o međunarodnim vestima dođu u kružook turnira, što je i razumljivo. Redovno o tome raspravljamo na Grend slem sednicama, gde su predstavljena sva četiri Grend slem turnira. Ista pravila se primenjuju na sva četiri Grend slem turnira. Sudije na turnirima i supervizori se trude da se ona poštuju. Poruke se prenose timovima onih igrača kojih se te stvari dotiču - stoji u saopštenju koji ne definiše jasno dalje postupke koji će biti preduzeti, ali upravo to i jeste pozitivan znak za Đokovića da će se na ovome završiti.

U međuvremenu, Đoković se sprema za meč drugog kola protiv Mađara Martona Fučoviča koji je na program u sredu na terenu "Filip Šatrije".

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda srpska kik-bokserka Staša Veić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.