OVO JE ZANIMLJIVO: Bojan Krkić se VRATIO u Barselonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 15:23

OVO JE ZANIMLJIVO: Bojan Krkić se VRATIO u Barselonu

Ima novu ulogu.

Bivši igrač Barselone Bojan Krkić pre nepuna dva meseca zvanično je završio fudbalsku karijeru i pred njim je sada novi posao.

Bio je jedan od najvećih talenata Barselone i mnogi su ga proglašavali Mesijevim naslednikom, ali nikad nije uspeo da dođe do statusa vrhunskog asa.

Sada će svoje iskustvo prenositi mladim igračima u Barsi, onima koje čeka tranzicija iz mlade u najjaču ekipu katalonskog kluba.

Krkić je prvu utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Barcelonu odigrao 2007. godine, 19 dana posle 17. rođendana, a u prvoj sezoni za najjaču katalonsku ekipu postigao je 12 golova.

Očekivalo se da će godinama nositi igru Barse, ali već 2011. prodat je u Romu, posle koje je još igrao za Milan, Ajaks, Stouk, Majnc, Alaves, Montreal Impakt, a onda poslednje dve godine i za japanski Visel Kobe.

Barcelona će na leto promeniti klupsku organizaciju, a Krkiću je ponuđena do sada nepostojeća uloga, navode španski mediji.

On će biti veza između ekipe i igrača s akademije, kojima će prenositi sopstveno iskustvo kako da se nose sa pritiskom i panikom.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.