OVO JE VEĆ ZABRINJAVAJUĆE: Posle Roterdama, Medvedev otkazao i učešće na turniru u Dohi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 15:47

OVO JE VEĆ ZABRINJAVAJUĆE: Posle Roterdama, Medvedev otkazao i učešće na turniru u Dohi

Bez meča posle finala Australijan opena.

Počela je 2023. godina frantastično za Danila Medvedeva. Osvojio je turnir u Roterdamu, zatim trijumfovao u Dohi. Međutim, samo godinu dana kasnije sve se okrenulo naglavačke.

Ruski šampion se požalio na povredu posle finala Australijan Opena, gde je uprkos vođstvu od 2:0 u setovima poražen od sjajnog Italijana Janika Sinera.

Zbog toga je otkazao učešće na turniru u Roterdamu, a danas je obavestio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijače da se neće pojaviti ni u Dohi gde je takođe trebao da brani titulu.

-  Na žalost neću moći da branim titulu. Još nisam 100 odsto spreman da se takmičim. Veoma mi je žao turnira, navijača i sponzora koji su se uvek prema meni odlično ponašali kada sam bio u Dohi. Volim da igram ovaj turnir i jedva čekam da ponovo dođem - istakao je treći teniser sveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.