OVO JE NAKARADNO! Miško Ražnatović oštro udario na ABA ligu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 13:47

OVO JE NAKARADNO! Miško Ražnatović oštro udario na ABA ligu (FOTO)

Ovo mu se uopšte ne sviđa.

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović požalio se na pravilo ABA lige da posle 31. januara ne mogu da se dovode igrači.

Ražnatović ukazuje na to kao „nakaradno“ pravilo, a napominje da je regionalna liga jedina u Evropi koja ima ovakvo pravilo.

Smeta mu i to što je reč o tromesečnom periodu do kraja lige, do kada može štošta da se promeni.

Aba liga je jedina liga u Evropi koja je u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutku, i to od 31 januara zatvorena za dovodjenje novih igraca!

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) February 8, 2022

Kao primer navodi teške povrede igrača, od kojih neki ispadaju iz stroja na višemesečna odsustva.Jedan od skorašnjih primera je Sava Lešić, koji se povredio u okršaju Partizana i Borca u 19. kolu ABA lige.

Nakaradna regulativa Aba lige da se zabrani dovodjenje igraca nakon 31 jan, sto je 3 meseca pre okoncanja lige je dovela do apsurdne situacije da timovi, koji su doziveli teske povrede najboljih igraca ne mogu dovesti zamenu! Vec imamo 2 takva slucaja, a ima jos puno da se igra!

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) February 8, 2022

Njemu je stradalo koleno, a u ponedeljak je i Boriša Simanić završio meč ranije zbog povrede, u okršaju Crvene zvezde i Mege.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.