OVO JE KOŠMAR: Srpski golgeter osetio novi bol, gotovo izvesno ne počinje protiv Kameruna

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 21:10

OVO JE KOŠMAR: Srpski golgeter osetio novi bol, gotovo izvesno ne počinje protiv Kameruna

Sve gori zdravstveni bilten.

Nema kraja malerima “orlova” u Kataru. Za meč sa Kamerunom neizvestan je i Dušan Vlahović.

Napadač Juventusa, u drugom poluvremenu susreta sa Brazilom, ponovo je osetio bol u primicaču. Toliko snažan da je jedva utakmicu priveo kraju…

Dan posle meča skoro da nije ni bilo boljitka, pa je nastup Dušana Vlahovića u narednom meču pod velikim znakom pitanja, saznaje Sport Klub. Skoro je izvesno da golgeter Juventusa neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni biti kombinaciji za startnih 11.

U taboru srpskog tima, svi se nadaju brzom oporavku Sergeja Milinković Savića. Ofanzivni vezista zaradio je povredu na početku utakmice sa Brazilom. Podvrgnut je terapijama, uz jednodušnu želju celokupne javnosti za brzim oporavkom.

Na sreću, Aleksandar Mitrović nije “stradao” na mondijalskoj premijeri i skoro je izvesno da će u ponedeljak početi možda ključan meč na Al Žanubu.

Da nesreća nikad ne ide sama potvrdjuje i slučaj Filipa Kostića. Superofanzivni i srpskom timu preko potrebni prvotimac Juventusa još se nije oporavio od povrede. Prognoze o Kostićevoj spremnosti da zaigra protiv Kameruna i dalje obitavaju u sferi maglovitog ishoda.

Glavni deo dilema otkloniće poslednji, nedeljni, trening u Sportskom centru Al Arabi. Utakmica Srbija – Kamerun na programu je u ponedeljak, od 11 časova.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.