Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO DO SAD NISTE VIDELI: Prima milione, a ne može da dobaci sa slobodnog bacanja – dva puta za redom! (VIDEO)

Košarkaš Oklahoma Sitija Andre Roberson izgradio je reputaciju sjajnog defanzivca limitiranih napadačkih sposobnosti, ali ovo sinoć je bilo zaista previše.
Roberson je tokom treće deonice meča protiv Minesote stao na liniju za slobodna bacanja.
I nije sporno to što je promašio oba, dešava se. Sporan je način – košarkaš koji se tokom čitave predsezone sprema za početak lige, koji praktično čitavog života vežba šut, i koji je došao do najjače lige na svetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u kojoj ima devet miliona dolara godišnje, dva puta je sa linije za slobodna bacanja promašio čitav obruč?!
Destaque também para grande atuação de Andre Roberson 2 airballs seguidos no lance livre e 1 rebote. pic.twitter.com/9jR9Noigsp
— Menina NBA (@meninanba) October 23, 2017

Na kraju, za 22 minuta na parketu, nije uspeo da ubaci nijedan poen.
The post OVO DO SAD NISTE VIDELI: Prima milione, a ne može da dobaci sa slobodnog bacanja – dva puta za redom! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.