OVI SE NE ŠALE! PETARDA NA KIPRU: Poznat protivnik Partizana u plej-ofu! Još samo proći Belgijance (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 20:16

OVI SE NE ŠALE! PETARDA NA KIPRU: Poznat protivnik Partizana u plej-ofu! Još "samo" proći Belgijance (VIDEO)

Neće biti lako.

Fudbaleri Leha savladali su Apolon rezultatom 0:5 u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i u plej-ofu će igrati protiv boljeg iz duela Šarlroe i Partizana.

Neverovatna partija Poljaka na Kipru, samleli su domaćina raznovrsnom igrom u napadu, a odbranom je komandovao naš Đorđe Crnomarković.

Prvi se upisao Tiba u strelce i krajem prvog poluvremena doneo prednost Lehu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a posao su dovršili Išak, Kaminski i Sikora i opet Tiba u drugom delu meča, te na taj način doneli veličanstvenu pobedu svom timu.

Ovaj trijumf je veliko upozorenje Partizanu pred plej-of, ali prvo da vidimo da li će crno-beli uspeti da prođu Belgijance. Nadamo se da ćemo gledati srpsko-poljski duel u odlučujućem okršaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.