OVE GODINE PROPUŠTA VIMBLDON: Beker ne dolazi u Englesku

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 11:55

OVE GODINE PROPUŠTA VIMBLDON: Beker ne dolazi u Englesku

Odlučio je da napravi pauzu.

Trostruki šampion Vimbldona Boris Beker neće ovog leta biti u Old Ingland klabu u ulozi stručnog konsultanta, ali je ostavio mogućnost da se to promeni za naredne godine.

Beker je prošle godine osam meseci bio u zatvoru u Engleskoj zbog utaje poreza, a po izlasku iz zatvora je deportovan iz Velike Britanije i trnutno živi u Nemačkoj.

 - Nedostaje mi London, to je moj omiljeni grad. Dugo sam živeo tamo. Nedostajaće mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Vimbldon ove godine. Moram da napravim neku pauzu pre nego se vratim tamo - rekao je Beker za Jutarnji program ITV-a i još jednom se osvrnuo na zatvor Hanterkomb. - Poznati ste, svi znaju ko ste, a to može da bude protiv vas. Srećom, dopala im se moja ličnost. Ono što uvek imate je taj karakter. To je vaša valuta u tim situacijama. Ako pomisle da imate novca, u problemu ste, ali meni to nije bilo problematično.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.