OVE GODINE GA NEĆE BITI U VANKUVERU: Đoković neće igrati na Lejver kupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 19:28

OVE GODINE GA NEĆE BITI U VANKUVERU: Đoković neće igrati na Lejver kupu

Umesto njega uskočio Kasper Rud.

Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da preskoči ovogodišnje izdanje Lejver kupa, potvrdili su organizatori tog egzibicionog turnira. Poslednje mesto u evropskom timu zauzeo je Kasper Rud koji je pre nekoliko dana poražen u finalu Rolan Garosa upravo od srpskog tenisera.

Norvežanin će se pridružiti Stefanosu Cicipasu, Holgeru Runeu i Andreju Rubljovu koji su od ranije poznati učesnici, a njih će trenirati Bjorn Borg. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Tim sveta čine Felik Ože-Alijasim, Fransis Tijafo, Tejlor Fric i Nik Kirjos, a trener će im biti Džon Mekinro. Turnir je na programu od 22. do 24. septembra u Vankuveru. Upravo se na Lejver kupu prošle godine od tenisa oprostio Rodžer Federer, a pored njega i Đokovića ove godine neće biti ni Rafaela Nadala.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.