OVAKVOG GA SKORO NIKAD NE VIĐAMO: Supruga Natalija slikala Jokića - pogledajte izraz lica (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 19:08

OVAKVOG GA SKORO NIKAD NE VIĐAMO: Supruga Natalija slikala Jokića - pogledajte izraz lica (FOTO)

Čista sreća.

Denver Nagetsi su došli do prve istorijske titule otkad postoje kao franšiza NBA lige. Najzaslužniji za to je Nikola Jokić koji je poneo i epitet MVP-ja finalne serije, iako je u međuvremenu izgubio taj trofej. On je u svakom slučaju presrećan stigao na paradu.

Nije Nikola Jokić neko ko je preterano zainteresovan za slavlja, te je izjavio i da jedva čeka da ode kući u Srbiju. Uspeo je nekako da odvoji vreme i stigne na paradu, gde je on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najveća faca i gde ga svi čekaju, a i "uvek hladni" Nikola je pokazao da mu se dopada.

🇷🇸 MVP, MVP, MVP! pic.twitter.com/oUHfTs1qAf

— Arena Sport TV (@arenasport_tv) June 15, 2023

Jokić je izgradio svoj imidž na "nezainteresovanosti" o košarci generalno, dok ga je sada njegova supruga Natalija uslikala u veoma raspoloženom i srećnom izdanju.

Nikola se široko nasmejao slikajući se uz pehar namenjen NBA šampionu, te je verovatno da ovako srećan nikada nije bio tokom košarkaške utakmice.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Ajnara Hihon, devojka Luke Vildoze

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.