OVAKO NEŠTO JOŠ NISMO VIDELI: Sudije se pravile slepe, Jokić zaigrao čuvenu Makarenu u sred meča (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 09:03

OVAKO NEŠTO JOŠ NISMO VIDELI: Sudije se pravile "slepe", Jokić zaigrao čuvenu "Makarenu" u sred meča (VIDEO)

Izgledalo komično.

Srpski košarkaš Nikola Jokić zabeležio je novi tripl-dabl u pobedi Denvera protiv Minesote, ubacivši 20 poena, uz 11 skokova i 12 asistencija.

On na ovom meču nije odlazio na liniju penala, a duel je obeležio i njegov "zanimljiv" razgovor sa sudijom, kada sredinom treće deonice nije dobio očigledan faul.

Jokić je sudijama gestikulirao da je bio faul, ali je to izgledalo kao da igra popularnu "Makaranenu", tražeći zaštitu i faul >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rudija Gobera nad njim.

Uspeo je Jokić da poentira, a kada se vraćao nazad u odbranu svog reketa, rukama je objašnjavao je šta se desilo što je podsećalo da koregrafiju koja prati popularnu pesmu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.