OVAKO JE REŠEN DERBI: Pogledajte poslednjih 10 sekundi i PROMAŠAJ Mekintajera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 00:48

OVAKO JE REŠEN DERBI: Pogledajte poslednjih 10 sekundi i PROMAŠAJ Mekintajera (VIDEO)

Drama u dvorani "RAnko Žeravica".

Crvena zvezda je pobedila Partizan u prvom "večitom" derbiju ove sezone, a utakmicu u Hali sportova "Ranko Žeravica" odlučio je promašaj plejmejkera crno-belih Kodija Milera Mekintajera koji je moga da promeni krajnji rezultat na semaforu - 86:65.

Amerikanac je sa loptom pretrčao teren, pokušao i promašio. Uskoro se čuo zvuk koji je oglasio kraj utakmice i trijumf ekipe Saše Obradovića u uzbudljivoj završnici.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Pogledajte poslednje trenutke, kojima je prethodio promašaj Zvezdinog plejmejkera Tejlora Ročestija.

📺 Watch the final moments of the thrilling Belgrade derby between @PartizanBC and @kkcrvenazvezda. #ABALiga pic.twitter.com/LgQb9OCDO9

— ABA Liga (@ABA_League) November 23, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.