OVA DVA IGRAČA SU NA METI ZVEZDE: Mrkela otkrio i ko bi još mogao da dođe na Marakanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 19:13

OVA DVA IGRAČA SU NA METI ZVEZDE: Mrkela otkrio i ko bi još mogao da dođe na Marakanu

Crveno-bele čeka zanimljiv prelazni rok.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela obelodanio je da prvak Srbije prati jednog slovenačkog fudbalera.

- Jedan od glavnih zadataka naših skauta je praćenje igrača sa prostora bivše Jugoslavije. Pratimo jednog od slovenačkih igrača, ali ga ne bih javno pominjao. Slovenačka liga nam je zanimljiva. Kada sam bio direktor u Fudbalskom savezu Srbije, pre svakog velikog turnira ili važne utakmice, insistirao sam da odigramo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripremnu utakmicu sa Slovenijom. Verovalo se da ako pobediš Sloveniju, na dobrom si putu – istakao je Mrkela za Delo.

Slovenci navode da su na skeneru crveno-belih tokom sezone na izmaku bili 19-godišnji štoper Olimpije Marčelo Ratnik i 21-godišnji napadač Maribora Žan Vipotnik.

Mrkela je pričao i o dobrom iskustvu sa povratnicima iz inostranstva.

- Kod nas uvek postoji mogućnost da naše igrače koji su otišli u inostranstvo vratimo na Marakanu. Dobro poznaju atmosferu u Crvenoj zvezdi i njene zahteve. Iskustvo su sticali u inostranstvu i prilagođavali se vrhunskim fudbalskim i evropskim kriterijumima. Mogu da nam pomognu u tome, ali nekoliko stvari mora da se uskladi da bismo takve igrače vratili u naš klub. Potreban nam je igrač za određenu poziciju, ali u isto vreme igrač mora ponovo da želi da obuče dres Crvene zvezde. Trebalo bi znati da u inostranstvu imaju izbor povoljnije finansijske ponude – jasan je Mrkela.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.