OVA CIFRA SVE ZANIMA: Evo koliko će Nejpir zaraditi u Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 12:47

OVA CIFRA SVE ZANIMA: Evo koliko će Nejpir zaraditi u Zvezdi

Lepa svota novca.

Plejmejker Šabaz Nejpir novo je pojačanje Crvene zvezde, a sa klubom sa Malog Kalemegdana potpisao je dvogodišnji ugovor.

Igrač sa velikim velikim NBA iskustvom nastupao je za ekipe Majamija, Orlanda,Portlanda, Bruklina, Minesote i Vašingtona.

U Evropi je nastupao za ekipe Zenita i Armanija iz koga nakon odlične sezone stiže u Crvenu zvezdu.

Alesandro Mađi, poznati novinar Sportanda ističe da je Zvezda u Nejpiru videla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << idealno rešenje kao zamenu za Fakunda Kampaca, kao i to da će Šabaz u Beogradu zarađivati više od dva miliona godišnje.

- Crvena zvezda je bila spremna da ponudi tri miliona evra Kampacu po sezoni i da ga time ubedi da ostane međutim on je izabrao povratak u Real i za manji novac. Za Šabaza Nejpira ponuda je daleko iznad dva miliona evra po sezoni, za dvogodišnji ugovor - piše Mađi.

Najnovije vesti o KK Crvena zvezda možete naći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.