OTVORIO DUŠU: Mesi rastužio planetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 19:44

OTVORIO DUŠU: Mesi rastužio planetu

Argentinac se poverio Kinezima.

Argentinski fudbaler Lionel Mesi izjavio je da neće igrati za nacionalni tim na Svetskom prvenstvu, koje će 2026. godine biti održano u Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama.

Mesi je prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Mislim da neću igrati na narednom SP. Katar je bio moj poslednji Mundijal. Videću kako će situacija da se razvija, ali u principu ne. Neću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrati na narednom Mundijalu - rekao je Mesi za kineski Titan sports.

Mesi je igrao na Mundijalima 2006, 2010, 2014, 2018. i 2022. godine. On se trenutno sa selekcijom Argentine nalazi u Pekingu gde će odigrati prijateljske mečeve sa Australijom i Indonezijom.

Mesi je nedavno objavio da neće da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom. On će najverovatnije karijeru da nastavi u Interu iz Majamija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.