OTKRIVENO: Evo kada se NOLE ponovo VRAĆA na TEREN (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO: Evo kada se NOLE ponovo VRAĆA na TEREN (FOTO)

Đoković će na ovom turniru zaraditi mnogo bodova.

Novak Đoković vraća se na teren! Najbolji srpski teniser potvrdio je da će učestvovati na ATP turniru, koji će se održati u Monte Karlu!

Kao dokaz tome, Nole je najavio da će biti deo humanitarnog meča koji će se 15. aprila održati u Kneževini, a prethodnik je jednom od najjačih turnira iz Masters serije 1000, koji se igra od 15. do 23. aprila.

Novak Đoković ne igra na turniru u Majamiju zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrede desnog lakta, ali izgleda da oporavak ide u dobrom smeru, tako da bi Srbin trebalo da bude spreman za turnir  koji je do sada osvajao u dva navrata.

Zanimljivo da Srbin brani samo 10 poena u prestonici Monaka, jer je prošle godine ispao već u 2. kolu od Čeha Jiržija Veselog.

Nasuprot tome, i dalje je nepoznanica da li će Endi Marej pojaviti u Monte Karlu. Britanac je u 2016. godini poražen u polufinalu od kasnijeg pobednika turnira Rafaela Nadala, pa bi neigranjem izgubio čak 360 poena.

Prvi i drugi teniseri sveta, otkazali su učešće u Majamiju zbog povreda desnog lakta, a već sada se zna da u Kneževini neće biti Rodžera Federera, Francuza Gaela Monfilsa i Japanca Keija Nišikorija, koji su otkazali učešće u Francuskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.