OTKLONIO DILEMU: Najavili su da ženi ne JEDNU, nego DVE devojke, a Ronaldinjo je imao odgovor za CEO svet (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKLONIO DILEMU: Najavili su da ženi ne JEDNU, nego DVE devojke, a Ronaldinjo je imao odgovor za CEO svet (FOTO)

Legendarni Brazilac promovisao svoj brend.

Ronaldinjo neće praviti duplu svadbu. Vest o navodnoj želji legendarnog brazilskog fudbalera da istovremeno oženi Prisilu Koeljo i Beatriz Souzu je bila jedna od najaktuelnijih u svetskim medijima, ali je prilično brzo stigao demanti.

- Dobijam pozive iz celog sveta. Neću da se oženim, to što se priča je najveća laž - rekao je Ronaldinjo u Rio de Žaneiru, prilikom promocije svog brenda R10.

Ronaldinho >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << desmintió rumores: “No me voy a casar” https://t.co/qwT1VmVwMM

— Nicmer Evans (@NicmerEvans) May 25, 2018

Podsetimo, Ronaldinjo je upoznao Beatriz 2016. godine, s tim da je već bio u vezi sa Koeljo i nije želeo da raskine. Brazilac je karijeru počeo u Gremiju, a igrao je i za Pari Sen Žermen, Barselonu, Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro, Keretaro i Fluminense.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.