OTIŠAO PO HRANU, A ZAVRŠIO U KARANTINU: Horor scenario za saigrača Bogdana Bogdanovića zbog korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 10:46

OTIŠAO PO HRANU, A ZAVRŠIO U KARANTINU: Horor scenario za saigrača Bogdana Bogdanovića zbog korone

Napustio kampus "nenamerno".

Rišon Holms, centar Sakramento Kingsa, narednih osam dana provešće u karantinu jer je prekršio pravilo u "Dizni svetu" u Orlandu.

NBA košarkaši nalaze se u pomenutom kompleksu u kojem će provesti naredni period kako bi završili tekuću sezonu i čelni ljudi najjače košarkaške lige rade sve kako bi rizik od zaraze koronavirusom bio što manji.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

Upravo zbog toga Holms narednih osam dana neće moći da izlazi napolje jer je na kratko izašao iz "Dizni sveta" kako bi uzeo hranu koju je doneo dostavljač.

Holms je bio u kontaktu s dostavljačem i iako nema nikakve simptome koronavirusa, NBA ga je kaznio sa deset dana karantina.

- U uvodnim danima karantina nenamerno sam napustio kampus kako bi preuzeo hranu. Trenutno sam u karantinu i ostalo mi je još osam dana. Izvinjavam se zbog ovog postupka i jedva čekam da se priključim ekipi -  napisao je Holms.

NBA košarkaši u Orlando su stigli pre nekoliko dana, a sezona bi trebalo da krene 30. jula.

Not too worried about this. Our guy was hungry and wanted what he wanted lol. Ready for @rich_holmes22 to ball out and lead us to the promise land 😤😤😤💪 @sacramentokings @espn @houseofhighlights @bleacherreport @nba @nbaonespn #kings #sacramento #holmes #nba #sacramentokings #kingsworld #india #espn #foxsports #nbatv #bogdanovic #fox #disney #sacramentoproud #joseph #barnes #buddy #florida #orlando #webber #peja #bibby #whitechocolate #divac #vivec #cousins #orlando #playoffs #jackson #bazemore #bollywood

Објава коју дели SACRAMENTO KINGS (@kings.world6) дана 13. Јул 2020. у 7:37 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.