OSaliven nokautirao Megvajera

Izvor: B92, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O'Saliven "nokautirao" Megvajera



Roni O'Saliven osvojio je otvoreno prvenstvo Engleske potukavši u finalu Stivena Megvajera sa neverovatnih 10:2. "Raketa" je apsolutno dominirao na celom meču, na kom je vodio sa čak 8:0. Megvajer je na kraju uspeo da zabeleži dva frejma i morao da pruži ruku O' Salivenu.

Roni je lako poveo sa 2:0, dok je Megvajer propustio prilke u sledeća dva frejma. Veoma hladnokrvno, O' Saliven je iskoristio pružene šanse i ređao frejm za frejmom. Megvajer je samo mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nemoćno gleda kako Englez suvereno grabi ka novoj tituli prvaka.

Prvi frejm Megvajer je zabeležio posle niza od osam Ronija O' Salivena i sve što je uspeo da osvoji i jedanaesti frejm.

"Nisam rekorder kao Hendri i Dejvis ali mislim da ću imati status u snukeru kao Majk Tajson u boksu. Uneo sam mngo uzbuđenja u taj sport, zbog svog jedinstvenog stila. To je kao kad Tajger Vuds igra golf. Uvek ga gledam jer želim da vidim šta će sledeće uraditi. Veliko mi je zadovoljstvo da pružim to zadovoljstvo gledaocima", rekao je O' Saliven.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.