OSVAJAO TROFEJE ZA ZVEZDOM: Pre mesec dana rasplakao Mihu, a sad napada Evropu sa OVIM klubom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2020, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSVAJAO TROFEJE ZA ZVEZDOM: Pre mesec dana rasplakao Mihu, a sad napada Evropu sa OVIM klubom!

Italijan ne staje.

Italijanski prvoligaš Kaljari napravio je rokadu na klupi posle serije loših rezultata. Dosadašnji trener Rolando Maran dobio je otkaz zato što ekipa nije ostvarila pobedu 12 utakmica u Seriji A.

Poslednji poraz od Rome na svom terenu 4:3 bila je "kap koja je prelila čašu" uprave ambicioznog kluba sa Sardinije. Kaljari je letos uložio preko 40 miliona evra u dolaske igrača i to ne računajući pozajmice Marka Roga (Napoli), Rađe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naingolana (Inter), Robina Olsena (Roma), Filipa Bradarića (Hajduk Split)

Calcio: Walter Zenga è arrivato a Cagliari https://t.co/7d9mZuMTue pic.twitter.com/CHshxznofm

— Sardanews (@sardanews) March 3, 2020

Njegov naslednik bi trebalo da bude legendarni italijanski golman i nekadašnji trener Crvene zvezde Valter Zenga. Zenga je vodio crveno-bele u sezoni 2005/2006 kada je osvojio "duplu krunu" u Srbiji, a onda preuzeo turski Gacijantep.

Vodio je veliki broj broj klubova, između ostalih, Steauu, Vulverhempton, radio je u UAE, a u domovini je bio trener Sampdorije, Venecije, Palerma, Katanije, Krotonea i Palerma.

Pogledajte rezultate

Pogledajte kako izgleda Joana Timofekijuk, devojka fudbalera Florinela Komana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.