OSTVARIO NEMOGUĆE: Borac pobedio u Podgorici i izbegao direktno ispadanje iz lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 21:24

OSTVARIO NEMOGUĆE: Borac pobedio u Podgorici i izbegao direktno ispadanje iz lige

Ččaani će u baražau igrati poraženim iz meča finala ABA 2 lige između Heliosa i Krke.

Košarkaši Borca uspeli su da uprkos svim očekivanjima savladaju Budućnost u Podgorici sa 87:85 (21:22, 21:20, 28:24, 17:19) i tako izbore doigravanje za opstanak u ABA ligi, dok MZT-u ipak nije vredela jučerašnja pobeda protiv Cibone i vratiće se u niži rang. Borac će igrati za opstanak protiv poraženog iz finalnog duela u ABA 2 lige u kojem će igrati Helios i Krka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Čačanima je pobeda bila nephodna kako bi izbegli direktno ispadanje iz lige i uspeli su u tome. Iako Budućnost nije imala rezultatski imeprativ Podgoričani su odigrali maksimalno do kraja, ali je Borac imao svoj dan protiv favorizovanog rivala. Meč je bio rezultatski neizbvestan tokom celog trajanja, a tako je bilo i dva minuta pre kraja kada je Boldvin pogodio sa distance za vođstvo Borca 86:82. Budućnost je propustila bnekoliko prilika da se potpuno vrati u mneč i možda dođe do preokreta da bi Gagić pogodio jedno bacanje i potvrdio pobedu gostiju pošto je Grin promašio šut za produžetak.

Borac je predvodio Hanter Hejl sa 26 poena, dok je Diante Boldvin postigao 16 poena. Tre-Bel Hejns je bio najefikasniji u Budućnosti sa 18 poena, a Petar Popović je postigao dva manje.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.