OSTRVSKI MEDIJI PIŠU: Poketino blizu dogovora sa Čelsijem

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 16:16

OSTRVSKI MEDIJI PIŠU: Poketino blizu dogovora sa Čelsijem

Argentinac bi klub preuzeo na kraju sezone.

Poznati argentinski fudbalski trener Maurisio Poketino mogao bi naredne nedelje da bude imenovan za novog menadžera Čelsija, a londonski klub bi preuzeo na kraju sezone, prenosi Skaj sports.

 - Imenovanje argentinskog trenera je sve bliže i klub bi naredne nedelje mogao da ozvaniči saradnju. Tokom pregovora razgovaralo se o ekipi i pojačanjima, kao i o stručnom štabu novog menadžera - navodi Skaj sports i dodaje da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će Frenk Lampard voditi Čelsi do kraja sezone.

Britanski mediji podsećaju da su se čelnici Čelsija raspitivali o argentinskom treneru u septembru prošle godine kada je otpušten Tomas Tuhel, ali je na njegovo mesto postavljen Grejem Poter, koji je početkom arpila dobio otkaz posle serije loših rezultata. Poketino (51) je bez posla otkako je u julu prošle godine otišao iz Pari Sen Žermena. Argentinac je ranije vodio Totenhem, Sautempton i Espanjol. On planira da, ako preuzme londonski klub, na kraju sezone vrati Belgijanca Romela Lukakua, koji je trenutno na pozajmici u Interu. Predstavnici Čelsija pregovarali su i sa bivšim trenerom Bajerna Julijanom Nagelsmanom, ali nije postignut dogovor.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.