OŠTRI NAJUBOJITIJE ORUŽJE: Đoković OTKRIO recept za trijumf protiv ZAHUKTALOG Raonića! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŠTRI NAJUBOJITIJE ORUŽJE: Đoković OTKRIO recept za trijumf protiv ZAHUKTALOG Raonića! (VIDEO)

U četvrtfinalu Australijan opena.

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, rekao je posle rutinske pobede nad Švarcmanom da ga u četvrtfinalu Australijan opena čeka mnogo drugačiji susret. Noletu će rival u borbi za polufinale biti Miloš Raonić, a Srbin veruje da će ključ biti u njegovom riternu koji je poznat kao možda i njegovo najbolje oružje.

- Dijego je igrao kvalitetno, nije izgubio set u prve tri runde. Znao sam da ako mu dam vremena može da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opasan jer je jedan od najbržih igrača na Turu. Tako sam morao da ga "miksujem", da ga "navučem" na mrežu slajsom i slično - kratko je prokomentarisao meč Đoković.

"He's willing to play with me." @DjokerNole talks about his son's interest in tennis 🤗#AO2020 | #AusOpen pic.twitter.com/amVJrk3YR9

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 26, 2020

- Dugo godina se znamo, pričamo isti jezik, veoma smo dobri prijatelji, jako je lepo videti ga u četvrtfinalu. Biće to potpuno drugačiji meč u odnosu na ovaj. On je jedan od najviših i fizički najjačih igrača na Turu. Ima jedan od najjačih servisa. Moram da budem spreman za "projektile" i "rakete" koji će dolaziti preko mreže. Igrali smo pre 4-5 godina ovde takođe u četvrtfinalu. Jako se dobro sećam tog okršaja. Videćemo kad ćemo igrati, drugačiji su uslovi preko dana i uveče. Jedan od ključnih faktora biće moj ritern - rekao je Novak od narednom rivalu.

Inače, Raonić je pobedom nad Marinom Čilićem izborio novi duel sa Novakom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda naša TV voditeljka Nina Seničar, bivša devojka fudbalera Marka Borijela

Take me back to #Sicily 💜

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 3. Авг 2017. у 8:26 PDT

Caption this...🧐🧐🧐

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 6. Авг 2018. у 4:46 PDT

My kind of #sunday 🎯

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 10. Јун 2018. у 11:46 PDT

Atomic brunette🖤 . . . Photo by: @danilo.pavlovic Mua: @jovanav_makeupartist

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 9. Апр 2018. у 8:33 PDT

Un #bacio X voi💋 #samoradno

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 27. Феб 2018. у 10:58 PST

I've got that summertime, summertime happiness.. ☀️☀️☀️ @littlecrumb_ ho portato #elisabettacanalisxmobo nella tua terra 😁❤️

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 23. Јун 2017. у 5:45 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.