OSTAO SAMO POTPIS: Poznato gde će Osimen igrati sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 14:48

OSTAO SAMO POTPIS: Poznato gde će Osimen igrati sledeće sezone

Imao je sjajnu sezonu.

Napadač Napolija i nigerijski reprezentativac Viktor Osimen blizu je potpisivanja novog ugovora sa klubom iz Napulja.

Osimen je nedavno sa svojim menadžerima razgovarao sa čelnicima Napolija, koji su obećali nigerijskom napadaču produženje saradnje.

Italijanski mediji navode da bi Nigerijac mogao da ostane u Napoliju i zbog činjenice da u ovom trenutku nema zainteresovanog kluba koji bi želeo da izdvoji 120 miliona evra obeštećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Osimena.

Interesovanje za nigerijskog reprezentativca su ranije pokazali Pari Sen Žermen, Bajern i Mančester junajted, ali su sva tri kluba odustala od pregovora zbog visokog obeštećenja.

Osimen ima ugovor sa klubom iz Napulja do juna 2025. godine. On je u Napoli stigao 2020. godine iz Lila, a prošle sezone je na 39 mečeva postigao 31 gol u svim takmičenjima za klub iz Napulja. Nigerijac je jedan od najzaslužnijih igrača za titulu Napolija u Seriji A prošle sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.