”OSTALO NE BIH DA KOMENTARIŠEM”: Gaćinović ni reč o Zvezdi nakon poraza

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 19:15

”OSTALO NE BIH DA KOMENTARIŠEM”: Gaćinović ni reč o Zvezdi nakon poraza

Čudna izjava...

Ekipa Napretka pružila je danas na svom terenu dobar otpor aktuelnom šampionu Crvenoj zvezdi, ali više od minimalnog poraza (0:1) nije uspela da izvuče.

Tokom meča smo mogli da vidimo i par burnih reakcija trenera Napretka Vladimira Gaćinovića koji je bio nezadovoljan pojedinim sudijskim odlukama, pogotovo u finišu prvog poluvremena kada je sudija prekinuo obećavajuću akciju Napretka posle sudara Spajića i Đige, kako bi se odmah ukazala pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Spajiću.

Moguće je da je bilo i još razloga za njegovo nezadovoljstvo, ali nas je samo zaintrigirao svojom izjavom odmah posle meča pred kamerama Arene sport.

- Pa, meni je drago da smo odigrali jednu mušku utakmicu, po to smo i došli. Srcem smo hteli da odigramo tu mušku utakmicu, sve ovo drugo ne bih komentarisao, nema smisla - izjavio je Gaćinović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.