OSTALI SU VERNI SVOJIM IDEJAMA: Obradović očekuje tešku utakmicu u Zadru

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 11:10

OSTALI SU VERNI SVOJIM IDEJAMA: Obradović očekuje tešku utakmicu u Zadru

Trener crno-belih pred gostovanje u Hrvatskoj.

Trener Partizana Željko Obradović izneo je očekivanja pred gostovanje crno-belih u Zadru u okviru 26. kola ABA lige.

- Otprilike isto što smo pričali pred prvu utakmicu protiv Zadra. Oni su ostali verni svojim idejama kako žele da igraju i ja im zaista čestitam na tome. Od početka lige do sada nisu menjali ništa, igraju mnogo toga u tranziciji, imaju veliki broj šuteva za tri poena. Tačno je definisana igra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u napadu, takođe i u odbrani i sve ono što smo pripremali za prvi meč, to je to. Moramo da zaustavimo njihovu igru u tranziciji i veliki broj šuteva za tri poena nakon kojih dolazi ofanzivni skok. Tako da mislim da nas očekuje veoma teška utakmica - poručio je trener Partizana Željko Obradović.

Centar Parnog valjka Alen Smailagić veruje da tim uspeti da bude fokusiran i da će uspeti da ponese pobedu za Beograd.

- Očekivano je da ćemo biti umorni ali se očekuje da damo sve od sebe. Verujem da ćemo biti dovoljno koncentrisani, spremni i odgovorni da pobedimo u toj utakmici i da na pravi način kroz ove dve preostale utakmice privedemo ligaški deo sezone kraju - rekao je Smailagić.

Utakmica je na programu u ponedeljak od 18 časova.

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.