OSTAJE: Veliki šampion potpisao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAJE: Veliki šampion potpisao (FOTO)

Novi ugovor važi do 2020. godine.

Šampion Formule 1 Luis Hamilton produžio je ugovor sa Mercedesom do kraja 2020. godine, objavio je taj tim. Britanski vozač, četiri puta šampion "najbržeg cirkusa", ostaće još najmanje dve sezone u Mercedesu, timu u kojem je od 2013. godine.

- Produžetak saradnje je samo formalnost, dogovor je pao još na zimu, a sada ćemo nastaviti u istom ritmu. Radujem se što nastavljam u Mercedesu, to je pravo mesto za mene - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Hamilton koji je u generalnom trenutno drugi, iza Sebastijana Fetela. Britanac zaostaje osam bodova. Sledeća trka na programu je u Nemačkoj, već u nedelju.

#HamiltonAnnounced 🖋️https://t.co/Ca1PTRy7j2 #F1 #AnnounceLewis

— Mercedes-AMG F1 (@MercedesAMGF1) July 19, 2018

Od Hamiltona samo Mihael Šumaher ima više pobeda. Britanac ima 65, a Nemac 91.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.