OSTAJE U ZVEZDI? Fotka Kampacove žene u Argentini otkrila mnogo, detalj sa jakne daje nadu Delijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 09:23

OSTAJE U ZVEZDI? Fotka Kampacove žene u Argentini otkrila mnogo, detalj sa jakne daje nadu Delijama

Čeka se zvanična informacija o plejmejkeru.

Fakundo Kampaco se nalazi u Argentini na godišnjem odmoru.

Dok košarkaška javnost u Evropi čeka da se ozvaniči njegova nova saradnja sa Real Madridom, navijači Crvene zvezde se nadaju da bi odlični plejmejker ipak mogao da ostane na Malom Kalemegdanu.

Argentinac ima ugovor i za narednu sezonu uz simbolično obeštećenje u slučaju odlaska ovog leta od 50.000 evra. Odavno se priča da je dogovor sa “kraljevskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klubom” postignut, a kao razlog povratka u prestonicu Madrida uglavnom se spominje porodična situacija, gde Kampaco ima prebivalište.

Međutim, upravo se Fakuova supruga Konsu na Instagramu slikala u jakni sa grbom Crvene zvezde u društvu prijateljica, što bi mogao da predstavlja signal nade za Delije.

Doduše, lepša polovina slavnog košarkaša pre nekoliko dana se zahvalila na lepoj saradnji osoblju vrtića u koji je išla njihova ćerkica i ovaj detalj većina je shvatila kao oproštaj od Beograda.

Dok Kampaco ne stavi potpis na ugovor sa Realom ili dok se ne oglasi neko iz Crvene zvezde o statusu čigrastog organizatora igre tinjaće i nada navijača crveno-belih. To u ovom trenutku ne može niko da im oduzme...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.