OSTAJE U MADRIDU JOŠ DVE SEZONE: Kozer produžio ugovor sa Realom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

OSTAJE U MADRIDU JOŠ DVE SEZONE: Kozer produžio ugovor sa Realom

Francuz u Kraljevskom klubu već pet godina.

Francuski košarkaš Fabijen Kozer produžio je ugovor sa Real Madridom na još dve godine, saopštio je madridski klub. Kozer (35) je član Reala od 2017. godine, a pre toga je igrao za Bamberg, Baskoniju, Šole i Avr.

On je sa madridskim klubom osvojio šest trofeja. Francuski košarkaš je prošle sezone prosečno sezone postizao 8,1 poen i imao 1,3 skoka i 1,1 asistenciju tokom regularne sezone u Evroligi.

Kozer je karijeru počeo u Avru, da bi potom igrao za Šole. Po odlasku iz Šolea je četiri sezone igrao za Baskoniju, da bi pre dolasak u Real proveo godinu dana u Bambergu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.