OSTAJE U KATALONIJI: Ter Štegen potpisao novi ugovor sa Barselonom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 15:42

OSTAJE U KATALONIJI: Ter Štegen potpisao novi ugovor sa Barselonom

Dogovorena saradnja na još pet godina.

Golman Barselone Mark Andre ter Štegen potpisao je novi ugovor sa čelnicima Barselone do juna 2028. godine, objavio je danas šampion Španije na klupskom sajtu. Kako se navodi, klauzula o eventualnom transferu Nemaca u drugi klub podignuta je na 500 miliona evra.

Ter Štegen (31) je u Barselonu došao 2014. godine iz Borusije iz Menhengladbaha i od tad je nezamenljiv na golu katalonskog giganta. Branio je za Barselonu na 379 zvaničnih utakmica.

Sa Barselonom je osvojio Ligu šampiona, svetsku klupsku titulu, evropski Superkup, kao i po pet titula šampiona i kupova Španije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.