OSTAJE LI RADNIČKI BEZ TRENERA: Lalatović sve otkrio

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAJE LI RADNIČKI BEZ TRENERA: Lalatović sve otkrio

Vojvodina se pominje kao njegov sledeći klub.

Spekulacije o tome da bi Nenad Lalatović mogao da napusti klupu Radničkog iz Niša i preuzme Vojvodinu već neko vreme se pojavljuju, a danas je ponovo aktuelizovana ta priča.

POSLEDNJI RAPORT SA MARAKANE PRED NAPULJ: Milojevića raduje Jovančić, glavobolja zbog napadača

DEGENEK UZBUĐEN ZBOG ODLASKA DELIJA U NAPULJ: Sve je LAKŠE uz njihovu pomoć

Trener Nišlija ekspresno odlučio da odgovori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na te navode za ''Hotsport'', a odmah je otkrio i šta je njegov sledeći korak kada je u pitanju Radnički.

Legendarni Deko u Humskoj (VIDEO)

 - Kad god smo uradili nešto dobro ove sezone pojavljivali su se senzacionalistički naslovi u medijima kojima je jedini cilj da poljuljaju atmosferu u klubu i da nas destabilizuju. Ne znam ko plasira ove informacije u javnost ali znajte da su to sve izmišljotine i laži - rekao je Lalatović. - Imam ugovor do decembra. U Nišu mi je lepo, osećam se dobrodošlo na svakom koraku. Prate nas odlični rezultati i dobra atmosfera u ekipi. Sledećeg meseca sešću sa predsednikom kluba Ivicom Tončevim i dogovorićemo šta dalje. Odluku da li idem ili ostajem doneću ja, a ne mediji.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.