OSAM SATI DO ODLUKE: Evo kako izgledaju ulice Salcburga i kad DELIJE kreću na Red Bul ARENU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSAM SATI DO ODLUKE: Evo kako izgledaju ulice Salcburga i kad DELIJE kreću na Red Bul ARENU (FOTO)

Meč počinje u 21 čas.

Crvena zvezda i Salcburg večeras od 21 čas biju poslednju bitku za ulazak u Ligu šampiona posle beogradskih 0:0. Šampion Srbije je u nešto boljoj situaciji pošto nije primio gol pre sedam dana, ali to posao izabranicima trenera Vladana Milojevića neće učiniti ništa lakšim.

AKO ZVEZDA UĐE U LIGU ŠAMPIONA: Čeka je GRUPA SMRTI, Mančester Junajted bi bio najlakši rival (FOTO)

OKRŠAJ DVA PRVAKA: Pročitajte šta piše austrijska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štampa o duelu Salcburga i Zvezde (FOTO)

Značajno za crveno-bele će biti i veliko prisustvo navijača koji su prethodnih dana na sve načine pokušavali da dođu do karata za meč. Očekuje se da će preko 7.000 navijača Zvezde biti na stadionu Salcburga.

Osam sati pre meča u samom gradu je prilično mirno, a na ulicama nema gužve. Navijači Zvezde su uglavnom u manjim, ali brojnim grupama. Prema nezvaničnim informacijama, okupljanje navijača je u 15 časova u centru, a korteo ka stadionu koji je odatle udaljen oko pet kilometara će krenuti u 17 časova.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.