ORLOVI STIGLI U BEČ: Meč sa Jordanom poslednji test pred duel sa Bugarima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 10:40

ORLOVI STIGLI U BEČ: Meč sa Jordanom poslednji test pred duel sa Bugarima

Meč se igra na stadionu "Đenerali arena"

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je danas u Beč gde će sutra odigrati prijateljski meč sa Jordanom. Fudbaleri Srbije će večeras od 18 sati na stadionu "Đenerali arena" odraditi trening.

Utakmica će biti odigrana sutra od 20.30 sati. Meč sa Jordanom poslužiće selekciji Srbije kao poslednja priprema za duel sa Bugarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
👔 pic.twitter.com/EpcbEPXSpZ

— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) June 15, 2023

Utakmica između Bugarske i Srbije biće odigrana 20. juna od 20.45 časova u Razgradu.

Srbija je prva na tabeli grupe G kvalifikacija za EP 2024. sa šest bodova, dok Mađarska i Crna Gora imaju po tri. Litvanija i Bugarska su trenutno bez bodova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.