ORLOVI SPREMNI ZA KVALIFIKACIJE: Srbija teže nego što se očekivalo savladala Meksiko u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 21:58

ORLOVI SPREMNI ZA KVALIFIKACIJE: Srbija teže nego što se očekivalo savladala Meksiko u Beogradu

Dominirao Bobi Marjanović.

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Meksiko rezultatom 81:77 (17:21, 28:22, 18:14, 18:20) u poslednjoj pripremnoj utakmici pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Orlovi su meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" počeli prilično rezervisano. Gosti iz Severne Amerike igrali su rasterećeno, te su prvu deonicu rešili u svoju korist sa 21:17. Međutim, Srbije se probudila u nastavku, Bobi Marjanović je dominirao u reketu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na obe strane parketa. Na prvih dvadeset minuta na semaforu je pisalo 45:33 u korist naših momaka.

U nastavku susreta puleni Igora Kokoškova su nastavili da pogađaju sa distance i tako stigli do maksimalnih +15. Meksikanci su u jednom trenutku igrali iznad svojih mogućnosti, ali to nije bilo dovoljno da se spreči poraz.

Kod pobedničkog sastava najefkasniji je bio Boban Marjanović sa 20 poena, Stefan Jović je dodao 8, a po 7 su ubacili Ognjen Dobrić, Filip Petrušev i Dragan Milosavljević.

Meksiko je predvodio Orlando Mendez sa 18 poena.

Srbija u nastavku ovog vrelog leta nastupa na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre koji će se održati u Beogradu od 29. juna do 4. jula.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Srbije savladali Meksiko u poslednjoj pripremi pred kvalifikacije za OI

Izvor: Radio 021, 23.Jun.2021

Košarkaši Srbije savladali su reprezentaciju Meksika, rezultatom 81:77, u poslednjoj pripremnoj utakmici uoči kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.