ORLOVI ŠIRE KRILA PRED CRNU GORU: Pobeda u subotu REŠAVA mnogo stvari, ali poraz... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORLOVI ŠIRE KRILA PRED CRNU GORU: Pobeda u subotu REŠAVA mnogo stvari, ali poraz... (FOTO)

Meč se igra na našem najvećem stadionu.

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastaće se u subotu od 15 sati sa selekcijom Crne Gore u okviru Lige nacija, a ovo će biti odlučujući duel za prvu poziciju na tabeli grupe četiri... Orlovi će na stadionu "Rajko Mitić" imati priliku da pobedom dođu na korak od prvog mesta, pošto bi u poslednjem kolu imali zicer protiv do sada najslabije selekcije u grupi - Litvanije.

Selektor Mladen Krstajić, u petak je na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za štampu izneo da je njegov tim spreman za predstojeće duele, kao i da je cilj ovog tima jasan.. Srbija je u Podgorici slavila sa 2:0 golovima Aleksandra Mitrovića. Svakako da Crnogorci u Beograd, iako nisu kompletni, dolaze po tri boda koja bih lansirali na čelnu poziciju grupe četiri, međutim, Orlovi su do sada pokazali da su najčvršći tim,  pošto su iz četiri utakmice do sada primili samo dva gola.

Srpski reprezentativci će za razliku od ranijih duela biti uskraćeni za usluge prvog čuvara mreže Marka Dmitrovića, koji je posle razgovora sa klupsik lekarom saopštio da zbog povrde neće biti na raspolaganju selektoru Krstajiću. Sa druge strane Crna Gora će na ovom meču biti lišena usluga svojih najboljih igrača - Stevana Jovetića i Stefana Savića, prvotimca Atletiko Madrida.

Srbija bi na travnati tepih Marakane u subotu od 15 sati mogla da istrči u sledećem sastavu: Rajković, Rukavina, Milenković, Veljković, Kolarov - Matić, Maksimović, Ljajić, Tadić - Jović (Gaćinović), Mitrović.

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković, imati izuzetno težak posao da savlada Orlove na njihovom terenu, ali bivši strateg Partizana ne krije da je to moguće.

Ukoliko se dogodi da Srbija doživi poraz, a Rumunija savlada Litvaniju, Orlovi bi pali na treće mesto, ali bi u narednom meču protiv Litvaniji bili pod imperativom pobede, jer bi samo na taj način mogli da se nadaju da će Crna Gora na svom terenu tri dana kasnije remizirati sa selekcijom Rumunije, što bi Srbiji obezbedilo prvo mesto u grupi.

Tabela grupe 4 Lige nacija:

Srbija 8, Crna Gora 7, Rumunija 6, Litvanija 0.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.