ORLOVI DOBILI RIVALA U POLUFINALU: Italija pregazila Nemačku

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2021, 18:24

ORLOVI DOBILI RIVALA U POLUFINALU: Italija pregazila Nemačku

Meč igra se u subotu od 20.30.

Odbojkašak reprezentacija Srbije igraće u polufinalu Evropskog prvenstva protiv Italije koja je sa 3:0 (25:13, 25:18, 25:19) savladala selekciju Nemačke. Orlovi će protiv Italijana igrati u subotu od 20.30.

U duelu Italije i Nemačke neizvesnosti gotovo da nije ni bilo. Nemačka se držala samo do rezultata 7:7 u prvom setu, a sve posle toga bila je rutina Italije koja je nastavila sa odličnim igrama na ovom šampionatu i do sada izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo dva seta.

Italiju je predvodio Alesandro Mićileto sa 13 osvojenih poena, dok je Danijele Lavija imao poen manje. U Nemačkoj je jedini dvocifreni bio Moric Kaliček koji je osvojio 11 poena.

Evropski klasik večeras (21.00) večeras na Enfildu - Lliverpul dočekuje Milan, a kako su Rosoneri daleko od starog sjaja, domaćin je veliki favorit - kvota na keca je 1,47, na iks 4,50, a na dvojku čak 8,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Milan

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Karolina Muhova češka teniserka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.