ORLOVI BRUSE FORMU: Srbija na pripremama u Kovilovu pred EP!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORLOVI BRUSE FORMU: Srbija na pripremama u Kovilovu pred EP!

Šampionat se održava u tri zemlje.

Muška rukometna reprezentacija Srbije okupila se u Kovilovu, gde će obaviti prvu fazu priprema za Evropsko prvenstvo 2020 u Austriji, Švedskoj i Norveškoj. Evropsko prvenstvo održaće se od 9. do 26. januara. Reprezentacija Srbije odigraće pripremne utakmice sa Egiptom 28. i 29. decembra u Beogradu i Nišu, a zatim turnir Svetske lige u Francuskoj, odakle će otputovati u Grac na Evropsko prvenstvo.

- Skupljamo se polako, u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << etapama. Кasniće kapiten Nemanja Ilić, kao i igrači iz Vojvodine i Metaloplastike, dok će nam se igrači iz Nemačke priključiti 1. januara, po dogovoru. Imaćemo pet kvalitenih zajedničkih treninga, ali šta da radimo, već smo se navikli i nema izgovora. Ova nedelja će biti jako zahtevna za igrače, ali makismalno moramo da iskoristimo vreme. Utakmice sa Egiptom će mi dati sliku ko putuje u Francusku, a potom i u Grac- rekao je Peruničić.

Srbija će se takmičiti u Grupi A sa Hrvatskom, Belorusijom i Crnom Gorom. Peruničić je rekao da je praćen rad rivala, kao i da se stručnom štabu priključio Miloš Nikolić, koji se bavi analitikom.

Belorusija ima dva igrača koji su u top tri na svojim pozicijama, srednjeg beka koji igra odlično. Ne smemo da zaboravimo šta nam se desilo u Nišu protiv njih pre godinu i po dana, a sada su iskusniji. Crna Gora je pokazala da može da igra sa svetskim prvacima, pobedila je Dansku, ima dobar i mlad tim, dok je Hrvatska prava velesila koju izuzetno poštujem i o njima je suludo trošiti reči- ističe selektor Orlova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Landed straight back to DJ @manchesterunited The Player of the year awards 🎧♥️

A post shared by Helen Stelling Holt (@helenstellingholt) on May 10, 2019 at 1:47pm PDT

I had to sparkle ✨ by the best @nadinemerabi in the “Gina” ✨💣

A post shared by Helen Stelling Holt (@helenstellingholt) on Feb 24, 2019 at 4:12am PST

“You just popped in the Kanye West, get right for the summer workout tape” ✨

A post shared by Helen Stelling Holt (@helenstellingholt) on Jul 2, 2019 at 1:57pm PDT

Salty air & sunkissed hair by @calumtierney @terencepaulhairdressing @rapture_hair

A post shared by Helen Stelling Holt (@helenstellingholt) on Jun 14, 2019 at 3:31pm PDT

Good morning Mallorca. 🇪🇸

A post shared by Helen Stelling Holt (@helenstellingholt) on Jun 14, 2019 at 1:03am PDT

New season new colours. 🎧

A post shared by Helen Stelling Holt (@helenstellingholt) on Sep 15, 2019 at 4:52am PDT

What you smiling about sister!? Fresh hair by @calumtierney @terencepaulhairdressing @rapture_hair and WIP skin by @beaumedltd

A post shared by Helen Stelling Holt (@helenstellingholt) on Sep 8, 2019 at 1:51pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.