ORLIĆI UBEDLJIVI PROTIV MAROKA NA SP: Srbija obezbedila plasman u drugu fazu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 22:16

ORLIĆI UBEDLJIVI PROTIV MAROKA NA SP: Srbija obezbedila plasman u drugu fazu

U petak protiv Islanda za prvo mesto u grupi.

Muška rukometna juniorska reprezentacija ostvarila je novi uspeh na Svetskom prvenstvu koje se održava u Grčkoj, pošto je danas pobedila Maroko 38:20 (23:10) u meču drugog kola G grupe i tako obezbedila plasman u narednu fazu takmičenja. Maroko je prošao za nijansu bolje nego Čile, koji su "orlići" juče pobedili 41:19.

Od starta se videlo da je razlika u kvalitetu između naše i ekipe Maroka ogromna, pa je već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle polovine prvog poluvremena bilo jasno da je samo pitanje sa koliko će razlike pobedi izabranici selektora Zorana Tijanića.

Miloš Kos je predvodio Srbiju sa šest golova, po pet su dali Luka Rogan i Mateja Dodić, dok su se po četiri puta u strelce upisali Branko Predović i Boško Stanisavljević. U poslednjem kolu, u petak, Srbija će igrati protiv Islanda, i taj meč će odlučivati o pobedniku grupe, jer su obe ekipe već prošle dalje pošto su ostvarile po dve pobede.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.