ORLIĆI BAR MALO IZVADILI FLEKE POSLE ENGLESKE: Srbija savladala Severnu Irsku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 22:56

ORLIĆI BAR MALO IZVADILI FLEKE POSLE ENGLESKE: Srbija savladala Severnu Irsku

Strelci Lučić i Pantović.

Posle blamaže i poraza od 9:1 protiv Engleske, mlada reprezentacija Srbije uspela je da makar malo popravi utisak pošto je u meču trećeg kola grupe F kvalifikacija za Evropsko prvenstvo savladala Severnu Irsku u gostima sa 2:1 (1:0).

Tm selektorea Dušana Đorđevića dobro je ušao u meč i to se isplatilo već u 15. minutu kada je Vladimir Lučić posle solo akcije doveo Srbiju u vođstvo 1:0 što je bio i rezultat prvog poluvremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U nastavku je Marko Lazetić napravio neverovatnu glupost pošto je posle rutinske intervencije golmana Ilića koji je želeo da započen novi napad Srbije, udario laktom protivničkog igrača u kaznenom prostoru Orlova u 51. zbog čega je domaćin dobio penal koji je uspešno realizovao Sijarin Mekgakin i doneo izjednačenje Severnoj Irskoj. To ipka nije koštalo Srbiju tri boda pošto je MIloš Pantović uspeo da se najbolje snađe u kaznenom prostoru Iraca i postigne gol vredan tri boda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.