OPTIMIZAM NA KLUPI ZVEZDE: Idemo na pobedu u Napulj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPTIMIZAM NA KLUPI ZVEZDE: Idemo na pobedu u Napulj (FOTO)

Veliki test za crveno-bele.

Omladinci Crvene zvezde će u sredu od 14 časova protiv Napolija pokušati da ostvare prvu pobedu u grupnoj fazi omladinske Lige šampiona, a pred duel sa timom protiv kojeg su naši biseri osvojili bod u Beogradu Bratislav Živković u prvi plan je stavio razvoj igrača.

- Očekivanja su uvek najviša. Dolazimo u Napulj da se nadigravamo i sa željom da zabeležimo tri boda koja smo ispustili u prethodnim utakmicama. Oslabljeni smo, ne možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da računamo na Joveljića, a Terzić je pod znakom pitanja. Nedostajaće nam naš najbolji strelac, ali imamo adekvatne zamene – rekao je strateg crveno-beih omladinaca.

Eventualna pobeda ukrasila bi 47. rođendan trenera Zvezdinih bisera.

Bratislav Živković, strateg omladinaca Zvezde sutra puni 47 godina, a za rođendan je poželeo pobedu.

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/IR2Jc4AwYl

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) November 27, 2018

- Pobeda bi predstavljala idealan poklon za rođendan. Nadam se da ćemo osvojiti tri boda, ali pre svega priželjkujem da se pokažemo u najboljem svetlu. U svaki meč smo ušli maksimalno, igrali na visokom nivou, ali je nagrada u vidu bodova izostala. Nadam se da će doći baš u narenom duelu. Veoma je važno da momci napreduju i u skorijoj budućnosti se nametnu stručnom štabu prvog tima.

Živković je istakao značaj učešća u UEFA Ligi mladih bez obzira kakav poredak na tabeli na kraju bio.

- Ovo takmičnje je veliko iskustvo za decu. Debitanti smo i svi učimo kroz utakmice sa PSŽ-om, Liverpulom i Napolijem. Gradimo put za buduće generacije. Sigurn smo mogli i više, ali imajući u vidu da smo najmlađi treba biti zadovoljan. Očigledan je napredak igrača u poslednjih nekoliko meseci što je primarni cilj – istakao je strateg koji je deo igračke karijere proveo i na Apeninskom poluostrvu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.