OPTIMISTA UPRKOS SVEMU Duljaj kaže: Nema predaje, idemo dalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 22:18

OPTIMISTA UPRKOS SVEMU Duljaj kaže: "Nema predaje, idemo dalje"

Još jedna tužna partija crno-belih.

Fudbaleri Partizana poraženi su od Vojvodine (2:1) u Novom Sadu u meču 28. kola Mozzart bet Superlige.

Trener crno-belih Igor Duljaj nije "gubio glavu" posle utakmice.

- Morali smo bolje, mogli smo bolje, međutim tek u drugom poluvremenu smo pokazali neku energiju. Primili smo golove koje ne bi trebalo da primimo, vežbali smo baš te situacije na treningu, ali bilo je sve kontra. Život ide dalje, radimo, možda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću nekome biti dosadan, ali idemo dalje, nema predaje - rekao je Duljaj.

Radoslav Batak, strateg Vojvodine, čestitao je svima redom.

- Čestitam publici, igračima na zasluženoj pobedi, predsedniku Zbiljiću koji je imao vere u nas. Mi smo počeli, nadamo se da se ovde neće završiti, još ništa nismo uradili. Još dve utakmice, pa plej-of gde ćemo da damo sve od sebe, pa ćemo da vidimo kako će da se završi - istakao je Batak.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda američka gimnastičarka Simon Bajls.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.