OPŠTA TUČA NA MEJVEDEROVOM MEČU: Borio se protiv unuka šefa mafije, a onda je nastao HAOS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 10:50

OPŠTA TUČA NA MEJVEDEROVOM MEČU: Borio se protiv unuka šefa mafije, a onda je nastao HAOS (VIDEO)

Jezive scene...

Nekadašnji neporaženi svetski bokserski šampion Flojd Mejveder, odradio je još jednu egzibicionu borbu koje je od spektakla prerasla u opšti haos. Borba čoveka koji u profesionalnoj karijeri ima 50 pobeda bez poraza i Džona Gotija trećeg, unuka čuvenog mafijaša Džona Gotija na Floridi prerasla je u opštu tuču.

Naime, legendarni bokser je bez većih problema kontrolisao dešavanja u ringu i udarcima pogađao protivnika, te vešto izbegavao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegove pokušaje.

Međutim, sve je navodno eskaliralo kada je sudija Keni Bejlis upozorio borce da manje pričaju i da budu aktivniji, a onda je zaustavio meč zbog premalo akcije.

U tom momentu je Goti nasrnuo na Mejvedera, sudija je pokušao da ga zaštiti, ali su ga pogodili neki od udraca.

To je, ipak, bila kapisla za opšti haos, pošto su ring brzo ispunili ljudi iz oba tima gde su nasrnuli jedni na druge. Opšta tuča nastavila se i na tribinama, među navijačima, pa je publika morala da izbaci deo gledalaca iz arene.

Inače, meč je prekinut u šestoj rundi, a Gotiju je ovo bio tek treći meč, dok za sobom ima dve pobede. On se prethodno okušao u MMA, ali se kasnije prebacio na boks. Što se Mejveder, ovo je još jedna egzibiocna borba, koje praktikuje svake godine i od kojih zarađuje ogromne svote novca.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.