OPROŠTAJ OD DEKIJA: Komemorativni skup u Skupštini grada

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 12:59

OPROŠTAJ OD DEKIJA: Komemorativni skup u Skupštini grada

Sahrana trofejnog košarkaša i trenera biće obavljena u ponedeljak 12. februara u 13.30 na Novom bežanijskom groblju

Prošlo je skoro mesec dana prošlo je od kada nas je napustio Dejan Milojević. Oproštaj od bivšeg reprezentativca i trenera održava se u Skupštini grada Beograda gde se održava komerativni sa početkom u 12 časova.

.

Milojević je preminuo 17. januara u Solt Lejk sitiju od posledica srčanog udara uoči NBA utakmice između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jute i Golden Stejta, gde je radio kao član stručnog štaba.

Igračku karijeru započeo je u Beovuku, nakon čega je nastupao u FMP-u, Budućnosti, Partizanu, Valensiji, Galatasaraju, pa opet u Partizanu. Milojević je kao igrač sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2001. godine.

Poslednji angažman imao je u San Francisku, gde je bio pomoćni trener Stivu Keru u Golden Stejtu sa kojim je 2021. godine osvojio NBA titulu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.