Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPORAVLJEN: Klaudio Bravo u sastavu Barse za meč sa Seviljom

Trener Barselone Luis Enrike uvrstio je Klaudija Brava u sastav tima za subotnji prvenstveni duel protiv Sevilje.

Čileanski golman nije igrao od kraja avgusta, pošto je povredio tetivu dve nedelje od početka sezone. Ovaj 32-godišnjak bio je prvi čuvar mreže do povrede, ali se za sada ne zna da li će odmah na povratku zameniti Mark-Andrea ter Štegena na golu.
- Bravo nam je potpuno na raspolaganju. Ako ne bude igrao protiv Sevilje, biće to samo iz taktičkih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << razloga – rekao je Enrike novinarima.
Šampion Evrope i Španije ima mnogo problema sa povredama, pošto od nedavno ne igraju Lionel Mesi i Andres Inijesta, dok su Rafinja, Tomas Vermalen i Adrijano su od ranije povređeni.
The post OPORAVLJEN: Klaudio Bravo u sastavu Barse za meč sa Seviljom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.