OPET SE PIŠE: Srbin stiže u Barselonu? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET SE PIŠE: Srbin stiže u Barselonu? (FOTO)

Bliži se zimski prelazni rok.

Španski mediji ponovo pišu o mogućnosti da Branislav Ivanović pređe u Barselonu. O interesovanju španskog giganta za nekadašnjeg kapitena fudbalske reprezentacije Srbije već je bilo priče, a sada je ona ponovo aktuelizovana pošto se bliži zimski prelazni rok. Ali Srbin nije jedini na "radaru", pošto je "meta" i Martin Škrtel iz Febnerbahčea. Ukoliko bi došlo do dogovora, 34-godišnji Ivanović bi došao kao pozajmljeni igrač Zenitad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do kraja sezone.

Razlog ove potrage su povrede Samjuela Umtitija i Tomasa Vermalena.

#FCBarcelona consider January moves for experienced defenders Martin Skrtel and Branislav Ivanovic https://t.co/3Yxcp8e0BO pic.twitter.com/Zp9PeArkwN

— footballespana (@footballespana_) December 19, 2018

Barselona je trenutno vodeći tim La Lige, sa 34 boda iz 16 utakmica. U prvoj rundi nokaut faze Lige šampiona sastaće se sa Lionom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.