OPET DIVLJA: Jabusele se ne miri sa porazom, porazbijao sve po svlačionici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 12:30

OPET DIVLJA: Jabusele se ne miri sa porazom, porazbijao sve po svlačionici (VIDEO)

Njega niko ne kažnjava adekvatno za ono što radi.

Poznati katalonski list "Sport" je otkrio nepoznate detalje, nakon drugog susreta finala španske ACB lige između Barselone i Real Madrida, u kom je tim iz Blaugrane stigao do 2:0 u seriji, stoga na korak do titule.

Kako ovaj medij navodi,  igrači Reala bili su veoma frustrirani zbog svega što se dešavalo u mečevima, a posebno Rudi Fernandes, koji je besneo zbog suđenja.

Edi Tavares i Geršon Jabusele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u ranoj fazi meča dobili dve lične greške, dok je suđenjem bio nezadovoljan i Ćus Mateo. Trener Reala je dobio tehničku grešku tokom meča, a slično je kažnjena i klupa Madriđana.

- Vi ste ku*vini sinovi - poručio je Rudi Fernandes sudijama koje je dočekao u tunelu.

U središtu incidenta je još jednom bio i Geršon Jabusele. Francuz koji je u plej ofu Evrolige rvačkim zahvatom oborio Dantea Egsuma i zaradio pet mečeva suspenzije je navodno rasturio sve u svlačionici.

Navodno je bacao i razbijao stvari po svlačionici, a Sport se priseća i prošlogodišnjeg finala kada je Jabusele napao jednog od sudija u Barseloni.

Infarto el que se ha llevado el árbitro tras la acción impune de Yabusele... https://t.co/TLswl8eIeM pic.twitter.com/HTnJb4H62N

— Roger Montoliu i Sánchez (@makkins) June 15, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.